Val till .smoersex har öppnat!

Val till .smoersex har öppnat!

.smoersex är en sektion under Blekinge Studentkår som bedriver pubverksamhet och majoriteten av den studiesociala verksamheten för studenter på campus Karlshamn.

Nedan finns anmälan för att komma på intervju om du vill sitta i nästa års styrelse eller om du vill ge feedback på hur årets styrelse har arbetat och hur vi kan bli bättre!

Anmälan:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=_0mHJq6kgkS5Hw_NoWAR5HmfZ0nRBJtEhztVy_E5JBhUMFE5WkpITE1USEkxQzNBNlBLRDlXRU1HVyQlQCN0PWcu

Anmälan stänger på måndag den 2e december klockan 18:00

Vill du nominera någon?

Skicka då ett mejl till smoersex@bthstudent.se på vem du vill nominera och ge gärna en motivering till varför den personen skulle vara lämplig.

Sista dagen för att nominera eller rekommendera någon är 19e januari 2020

Här kommer även lite saker att tänka på ifall du tänkt söka in:

  • Ni ser bara 10% av allt arbete vi gör. Det är mycket vi gör bakom kulisserna som spelar roll för att styra .smoersex framåt.
  • Ni måste kunna ta ansvar och samarbeta bra med varandra för att kunna driva studentpuben tillsammans.
  • Man ska inte söka bara för det ”verkar kul” att phösa utan man ska söka för att man vill bidra till studentkulturen i Karlshamn.
  • Det är väldigt roligt att sitta i .smoersex, det är många saker som ger bra livserfarenheter. Men glöm inte att det är en del ansvar men ni har alltid en styrelse att ta hjälp av.