Sektioner

sis
SIS är studentkårens teknik/geek-sektion. Sektionen ansvarar främst för drift, underhåll och nygammal utveckling av kårens IT-system såsom nätverk, webb- och mejlservrar men även kår- och kårhus-hemsidorna. Sektionen driver ivrigt och energiskt ett hackerspace i kårhuset Rotundans källare. Sektionen består i dagsläget av en blandning av aktiva studenter som går på skolan, geeks som lämnat skolan, geeks som landat i verkligheten efter skolan och geeks som befinner sig i ett limbo mellan de båda extremerna. Därmed inte sagt att SIS är ”fullt”, snarare tvärtom. Alla är välkomna i SIS, kunniga som vill utveckla sina kunskaper, eller bara jobba med ”skarpa system” och iokunniga som vill lära sig. Det finns något för alla att syssla med. SIS gillar folk som vågar visa framfötterna.
Kontakt: sis(at)bthstudent.se

SIS verksamhetsförordning


Pubsektionen är Karlskronas pubsektion och de som är aktiva inom styrelsen arbetar ideellt för att ni som studenter ska ha en egen pub att komma till. Det är studentvänliga priser på allt som säljs och kårhuset är beläget på campus med utsikt över havet. Ekonomiskt driver pubarna sig själva, inte en krona av din medlemsavgift går till pubverksamheten.
Kontakt: pubsektionen(at)bthstudent.se

Pubsektionens verksamhetsförordning

sexistenz
Sexistenz är ett sexmästeri som tidigare låg som utskott till pubsektionen Rotundan. De håller i studiesociala evenemang bland annat på kårhuset Rotundan och anordnar varje år en Introduktionsvecka för de nya studenterna. När det kallas till fest i andra städer än Karlskrona kan du lita på att Sexistenz ställer upp med att bokar bussar och liknande för att studenter från BTH ska kunna ta sig ut i den stora vida världen. De håller givetvis i alkoholfria evenemang också.
Kontakt: sexistenz(at)bthstudent.se

Sexistenz verksamhetsförordning

12341514_471229906411431_40358389239161126_n
Studentkultur i Tiden (SIT) är en sektion som värnar om de studentikosa traditionerna som finns. De ansvarar för ovvar, psångböcker, teknologmössor samt kårband. SIT har även utskott där körsång i typisk studentanda bedrivs.
Kontakt: sit(at)bthstudent.se

SIT:s verksamhetsförordning

smoersex kårensidan
.smoersex är både en pubsektion och sexmästeri i ett! De sköter både om kårhuset .kauren i Karlshamn och ser till att de nya studenterna i Campus Karlshamn får en rolig Introduktionsvecka. De håller givetvis i alkoholfria evenemang samt bokar bussar till fester utanför Karlshamn. Denna sektion står för i princip all studiesocial verksamhet i Karlshamn.
Kontakt: smoersex(at)bthstudent.se

Smoersex verksamhetsförordning

De tillhandahåller en mängd olika idrottsaktiviteter för studenter däribland fotboll, innebandy, badminton, cricket och basket. Utöver detta arrangerar vi även olika turneringar, prova på-dagar och andra sportrelaterade projekt. Vi kan dessutom fungera som länk mellan högskolans studenter och andra idrottsföreningar i Karlskrona, så ta kontakt med oss om du är intresserad av att gå med i någon klubb. KIDS erbjuder dig inte bara tillfälle till motion utan även en möjlighet att träffa studenter från andra program, länder och kulturer. Det är en utmärkt chans att träffa nya vänner och hålla igång kroppen under studietiden. Glöm inte att våra aktiviteter är till för alla, tjejer som killar, sportfånar som amatörer