Samarbeten och rabatter

Studentkåren har förhandlat fram rabatter och förmåner hos en rad lokala företag. Du tar del av rabatterna genom att visa upp ett giltigt medlemskort. Detta kort får alla medlemmar i Blekinge studentkår via vårt samarbete med Mecenat. Här finns mer information om kortet.

Blekinge Tekniska Högskola är vår främsta samarbetspartner då allt vi arbetar för är studenterna på BTH. De bidrar med lokaler, resurser och information för att drastiskt underlätta vårt arbete.

För att ytterligare påverka och utveckla studentlivet i Karlskrona så startade Region Blekinge ett projekt vid namn StudentRegion Blekinge. StudentRegion Blekinge sponsrar många evenemang som studentkåren anordnar under årets gång, främst ekonomiskt.


Vi köper in våra märken till våra styrelser och inför våra event från Mera Profil & Reklam AB. Vi får därför rabatt på 10% hos dem på alla beställningar.

Alla trycksaker som inte är märken beställer vi in från mer sport. Profilkläder, ovvar, roll-ups och så vidare. Allt som vi behöver tryck på för att marknadsföra oss själva som organisation.

Skeppsgossen brygger våran egen studentöl som inom en snar framtid kommer finnas tillgänglig på vårt kårhus i Karlskrona. Vi köper även in olika öl därifrån för att få mer variation i vårt sortiment.

Som medlem i Blekinge studentkår så får du varje termin tillgång till Studenthäftet. Häftet innehåller diverse rabatter från diverse lokala företag, restauranger och liknande. Är du medlem är så är det bara att komma förbi expeditionen vid biblioteket så får du ett häfte.