Medlemskort via Mecenat

När du blir medlem i Blekinge studentkår får du ett medlemskort hemskickat. Vi samarbetar med Mecenat och kortet ger dig tillgång till Mecenats rabatter som gäller över hela landet. Dessutom jobbar vi för att få fler lokala rabatter som vi förhandlar fram. Detta är fortfarande under utveckling och kommer att uppdateras framöver.

Kortet kommer hem till din brevlåda, men detta kräver att du uppger korrekt adress när du köper medlemskap på shop.bthstudent.se. Ifall du redan köpt medlemskap och vill ändra din adress mejlar du oss på karexp@bthstudent.se. De kort som saknar giltig adress skickas till oss på studentkåren och du kan hämta det i kårexpen (mer info under kontakt).

Du som har en smartphone kan även logga in i appen Mecenat till Android eller iPhone och använda denna medan du väntar på att det fysiska kortet ska nå dig. Om du uppgett giltig mejladress får ett mejl från Mecenat med information om detta när beställningen går iväg.

För att vara berättigad till ett medlemskort måste du vara student tack vare ett krav från vår samarbetspartner Mecenat.

För aktuella rabatter kolla in www.mecenat.se samt vår sida med lokala rabatter.

blekinge-print-VT14