Motionsstuga till FUM4

Hej alla medlemmar!

Här kommer ett litet informationsbrev inför FUM4 som är den 9e maj.

Som inför alla FUM så kommer vi ha en motionsstuga där medlemmar kan komma och diskutera de punkter som ska tas upp på FUM och få hjälp med att skriva motioner. På grund av den rådande coronasituationen så går detta självklart inte att göra på våra studentpubar som det brukar göras. Istället bjuder vi in er till studentkåren discordkanal den 22 april mellan klockan 16 och 19.

PS// Om det är så att du är upptagen på den kvällen och har en fråga du måste få svar på så finns Presidiet i studentkårens discordkanal varje dag mellan 9–12. Du kan självklart nå oss på mejl och telefon som vanligt.

Länk till discordkanalen: https://discord.gg/pZGFmHr

Valet till Fullmäktige kommer också att vara lite speciellt på grund av Corona. Presidiet kommer att besöka flera olika bostadsområden i Karlskrona och Karlshamn och stå utomhus med en valurna. Mer information om datum, tider och sökande kommer skickas ut i via mejl.

FUM4 kommer inte heller kunna hållas på campus som vanligt, utan kommer istället hållas på distans. Det kommer inte skickas ut någon länk i detta mejl utan det kommer att skickas med dem kompletta handlingarna. De kompletta handlingarna skickas ut den 30a april.