Blekinge Studentkår tredje ordinarie sammanträde

DEN 22 februari KOMMER BLEKINGE STUDENTKÅRS FULLMÄKTIGE ATT SAMMANTRÄDA.

Fullmäktige tar beslut om vad och hur studentkåren arbetar med. Som medlem i Blekinge Studentkår har du rätt att närvara under mötet och även PÅVERKA de beslut som ska tas.
Ta din chans och gör skillnad för dig själv och BTH:s studenter.
Mötet kommer hållas i Karlskrona, Campus Gräsvik.

Om du vill delta och önskar gratis mat och även betald rese, vänligen fyll i detta formulär:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=_0mHJq6kgkS5Hw_NoWAR5P2q6g5DdRpMmPJ-eNsem9ZUQlVTOEhXWUdIN0s0NVoyQVVDTFRUSVdCQSQlQCN0PWcu

Fram till och med, 2020-02-07 kl 23:59 kan samtliga medlemmar i studentkåren skicka in motioner till mötet. Motioner skickas till Kårstyrelsen på styrelsen@bthstudent.se.

Om du vill skriva en motion men är osäker på hur du ska gå tillväga, kan du fråga Kårstyrelsen om hjälp, antingen genom att mejla dem eller genom att prata med dem på någon av motionsstugorna som anordnas den 5/2.

Motionsstuga i Karlshamn: https://www.facebook.com/events/491900884872425/

Motionsstuga i Karlskrona: https://www.facebook.com/events/521951175308727/ 

Platser som är bra för deltagare att känna till:

C-216 C-huset markplan, Plenisal. Det är den salen där själva mötet kommer hållas I.

C-236 C-huset markplan mitt emot plenisalen, Torg. Här inne kommer torgen att sättas upp samt även yrkande att skrivas ut och tillsättas under torgandet.

Länken D huset, aka matsal:
Då vi med högst sannolikhet kommer vara väldigt många personer så har Kårstyrelsen beslutat att beställa catering. I dagsläget är det inte bestämt vad det blir för mat.

Reseinformation:
Om man önskar att åka tåg från Karlshamn till mötet så föreslås tåget vid 08.19 från Karlshamn resecentrum, tåget är beräknat att vara framme 9.07 i Karlskrona. Kom ihåg att spara kvitton som sedan ska lämnas till Ekonomichefen så ni kan få era pengar tillbaka.
För de som åker bil rekommenderas det att ni samåker, resersättning går att ordna. Ta kontakt med Ekonomichefen.

Övrig information:
Då det kommer serveras varm dryck under mötets gång I form av kaffe och te så är detta ett jättebra tillfälle att ta med egen termos. Då har ni er varma (eller kalla) dryck i perfekt temperatur längre och gör en insats för miljön.

Notera att vi troligen kommer vara väldigt många närvarande under sammanträdet och då en hel del som deltar på sitt allra första FUM. Kårstyrelsen vill trycka extra på att alla ska känna sig välkomna och inbjudna till mötet.

One Comment

on “Blekinge Studentkår tredje ordinarie sammanträde
One Comment on “Blekinge Studentkår tredje ordinarie sammanträde
  1. Pingback: Blekinge studentkår | Påminnelse FUM 3

Comments are closed.