Årets lärare

Varje år tar Blekinge studentkår, med hjälp av er studenter, fram årets lärare här på Blekinge Tekniska Högskola. Det är ett betydelsefullt uppdrag då det är minst lika viktigt att lärare får uppmuntran för sitt arbete som studenter. Hjälp oss att stödja de lärare som tar det där extra steget för sina studenter, utmanar dem i sitt lärande och bara är en sådär otroligt bra lärare!

För att nominera en lärare till årets lärare ska en nominering inkomma där det utförligt beskrivs varför just din lärare förtjänar att bli årets lärare, ge gärna konkreta exempel som behandlar nedanstående påståenden:

  • Årets lärare brinner för sitt ämne och för att lära ut det.
  • Årets lärare undervisar på ett sätt som underlättar för studenterna att förstå och inhämta kunskap.
  • Årets lärare utmanar sina studenter i deras tänkande samtidigt som de inspirerar och motiverar dem att nå högre kunskap.
  • Årets lärare ger sina studenter återkoppling som är värdefull i lärandet.
  • Årets lärare hjälper och finns tillgänglig för sina studenter när de behöver stöd.

Årets Lärare kommer att få en gratisbiljett (inkl en respektive) till Studentkårens Örlogsbal som hålls den 7e mars, och kommer där få mottaga sitt pris.

Evenemanget går att hitta på följande länk: https://www.facebook.com/events/553542738746641/ Nomineringar sker via mejl till styrelsen@bthstudent.se Sista nomineringsdag är 26e januari!