Karriär

Blekinge Studentkår tycker det är viktigt att studenter vid BTH får jobb efter studierna. Under året anordnar studentkåren via utbildningsföreningarna olika aktiviteter i samverkan med näringslivet som hjälper studenter komma i kontakt med sina framtida arbetsgivare.

Den mest omfattande av aktiviteterna är vår arbetsmarknadsdag BAM – Blekinge Arbetsmarknadsdag som anordnas en gång per läsår. BAM riktar sig till alla studenter på BTH och vi bjuder in utställare alla branscher som är relevanta för BTHs studenter.

Nästa BAM kommer att hållas den 5e mars 2019, på BTH Campus Gräsvik, Karlskrona.

INFO FÖR FÖRETAG:
Vi ser gärna att ert företag är relevant för de utbildningar som finns på BTH. Alltså borde ert företag ha något av följande områden som huvudområden:
Mjukvaruutveckling
Medieteknik
IT-Säkerhet
Spelprogrammering
Marin- eller Maskinteknik
Industriell Ekonomi
Hälsa och Vård

Om ert företag är intresserat av att delta på vår arbetsmarknadsdag så kan du kontakta oss på bam(at)bthstudent.se

Om ert företag inriktar sig på stadsplanering, fysisk planering eller arkitektur så rekommenderas ni att istället kontakta anordnarna för Arkipelago på följande mejladress: karlskrona(at)arkipelago.nu. Ni får givetvis delta på BAM också om ni vill, men då vi har samarbete med Arkipelago så rekommenderar vi att ni istället deltar på deras mässa istället. Vår arbetsmarknadsdag och deras arbetsmässa kommer att vara dagarna efter varandra.

Flera av våra utbildningsföreningar anordnar nischade aktiviteter i mindre skala. Detta kan handla om spelutvecklingstävlingar, gästföreläsningar och monterevenemang riktade mot en viss grupp studenter.

Det händer även att vi anordnar skräddarsydda monterevenemang för enskilda arbetsgivare som har ett extra stort intresse av att komma i kontakt med studenter på egen hand.

Om ni är intresserade av att läsa om den förra arbetsmarknadsdagen finns det ett nyhetsinslag från BTH här eller en artikel på LinkedIn från Albin Nilsson, projektledare för BAM2018 och BAM2019.

SAM_2202mini

One Comment

on “Karriär
One Comment on “Karriär
  1. Pingback: Blekinge studentkår | Blekinge Arbetsmarknadsdag!

Comments are closed.